Monday, April 24, 2006

Bil-bøvl


I dag var planen at vi skulle ned til RTA og få bilen registreret i vores navn, til Bunnings (byggemarked) og købe materialerne til vores seng og derefter tilbage til vores hostel hvor vi skulle mødes med Dean, værten fra vores hostel, som skulle hjælpe os med at bygge sengen.


Henriette ville tage roret da vi skulle ned til RTA, hvilket jo var fint. Så hun satte en af de nøgler vi lige har fået lavet i (jeg bruger nøglen fra forhandleren), bakkede bilen ud hvorefter den gik ud... Øh. Lidt mærkeligt at en bil med automatgear går ud. Herefter sagde den blot klik når hun prøvede at starte den igen. Møg. Herefter ville jeg lige prøve for en kort bemærkning, satte derfor min nøgle i, hvorefter bilen startede med det samme (?). Meget mærkeligt. Må lige få prøvet de nøgler af igen...


Nå, men vi ankom ved RTA kl. 12:05. Dette var ikke supersmart, eftersom det i dag er lørdag og de lukkede kl. 12. Argh. Så det må vi vente med...


Anyway, vi kørte videre mod Bunnings, hvor vi fik en gut til at måle vores bil op og skære en plade. Pladen madrassen ligger på skal laves i to dele, og vi målte disse til at skulle være henholdsvis 85 og 99 cm. Dette fik vi så skåret ud, samt vi blev forsynet med de nødvendige 2x4" lægter og skruer. Herefter smuttede vi over til Clarks Rubber hvor vi efter lidt vejledning besluttede os for at købe en 152x205 cm madras som vi fik skåret i to dele som passer til de to plader. Desuden kan den foldes sammen mens den stadig er i betrækket eftersom det jo stadig er 205 cm langt. Genialt.


Herefter smuttede vi tilbage hvor vi mødtes med Dean, trillede bilen om i baghaven af et af de tre huse stedet her består af og gik i gang med projektet. Der var selvfølgelig et par småproblemer, såsom at bunden i bilen som bliver helt flad når man lægger bagsæderne ned ikke er helt jævn og lignende. Men efter en times tid hvor vi havde det hele planlagt og skulle se om skidtet passede ind var der noget som ikke passede... Efter en del snakken frem og tilbage og forsøg på prøvemontering tog vi målebåndet frem og målte pladerne efter. Viste sig så at gutten i Bunnings havde skåret den ene plade 10 cm for kort og den anden 10 cm for lang... ARGH :-| Så den bagerste var 109 i stedet for 99 cm, og den bagerste var 75 i stedet for 85 cm. Arrrrgh. Så vi måtte desværre aftale at mødes med Dean igen i morgen og så køre tilbage til Bunnings og brokke os. Da vi kom tilbage dertil var der heldigvis ingen brok fra deres side, og de lavede de nye plader med det samme kvit og frit - hvilket de jo også burde. Nå, men nu er det ordnet, og vi kan med al sansynlighed få det hele ordnet færdigt i morgen. Så no worries, eneste der er irriterende er at vi har spildt Deans tid... Men shit happens som han selv sagde.


Herefter kørte vi ned og købte ind, lavede noget aftensmad og så et par film på flimmeren. Hårdt arbejde :-)


Så vi bliver i hvert fald i Newcastle weekenden over. Men det gør mig nu ikke noget, for der er ret rart her (og 25 grader).


Adios.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home