Thursday, March 30, 2006

Boblebad i det fri

Andendagen for vores andet besoeg i Taupo blev brugt paa at tage ud til Taupo Hot Springs ved Taupo River. Dette er et laekkert lille sted paa den ellers halvkolde flod hvor det stroemmer ud med hamrende varmt vand som man kan sidde og faa sig et naturligt og gratis boblebad.

Det var faktisk paent laekkert! Vandet var monstervarmt, naesten for varmt. Vi snakker en 60-70 grader... Men man kunne altid svoemme en tur i soen hvis man havde behov for at koele ned.

Det er noget af det der goer New Zealand saa fedt... De spoejse naturfaenomener som for eksempel Taupo Hot Springs - de er overalt. Og de er forskellige hver gang. Og det giver en rig mulighed for lige at tage sig en slapper eller meditere lidt mens man nyder varmen ;-)


I morgen smutter vi videre sydpaa med den groenne bus...

Kia Ora.

PS: Kommentarer er stadigvaek ikke banlyst - I kan bare bruge anonymous, saa behoever I heller ikke at oprette bruger...

3 Comments:

At 1:47 AM , Anonymous Anonymous said...

Fedt med det pæne design.. og at høre, at I har det godt (-:

Farmand

 
At 8:23 AM , Anonymous Anonymous said...

Der må være knald på de bobler, jeg synes du har mistet den flotte kulør, du havde på de tidligere billeder. Det er vel ikke bilens brændstof forbrug der allerede har gjort dig "bleg om næbet" Glæder mig iøvrigt til at se billeder af jeres cruiser. Har været på nettet og se "modellen" men glemte at se på priserne.

Søren

 
At 1:40 PM , Blogger The Rasmus said...

Hehe, det er naeppe bilen der har gjort det, eftersom det billede er taget for 2-3 uger siden og vi foerst har faaet bilen i dag :O) Men der har ikke vaeret saa mange lejligheder til at ligge og flade ud paa stranden da vi mere eller mindre hele tiden var on the road paa New Zealand. Maa indhente forsoemte nu hvor vi skal opad oestkysten her i Australien :O)

Og maa snart faa indhentet saa jeg kan skrive om hvad vi laver nu i stedet for hvad vi lavede for tre uger siden... Argh.

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home