Monday, March 13, 2006

Geysere og grillmad

Torsdag skulle vi videre fra Rotorua mod Waitomo, til et hostel i Middle of Nowhere. Men inden vi skulle helt ud af Rotorua skulle vi forbi Te Puia - en park fyldt med boblende mudder, Maori-museum og geysere. Her startede vi med at se en del Maori-ting, bl.a. et vaerksted hvor nogle gutter stod og lavede traeudskaeringer. Herefter fik vi vist hvordan de lavde reb ud af palmeblade (3. gang inden for faa dage, zzzz) og saa et faelleshus med en masse imponerende prikmalerier og traeudskaeringer, hvor vi ioevrigt skulle tage skoene af for at komme ind. Herefter hoppede vi paa et tog som skulle foere os rundt i parken. Dette gik dog i staa efter et par hundrede meter, saa der fik vi lige lov at holde i 10 minutter foer de fik gang i svineriet igen. Herefter blev vi koert rundt i parken og saa paa endnu mere boblende mudder og den foerste geyser paa turen. Denne var dog ret skuffende eftersom den knapt nok var i udbrud. Men den naeste var der dog fuld tryk paa, hvilket var ret ret imponerende syn.

Nu mangler jeg igen mine billeder!!!

Herefter kom vi ind i Kiwihuset, hvor man kunne se The Kiwi Bird, et MAERKELIGT dyr som aldrig nogensinde har haft nogle fjender, og derfor aldrig har udvilket nogle vinger, kloer eller lignende. Ligner et grimt pindsvin med et naeb - bogstaveligt talt :) Man maatte desvaerre ikke tage billeder af den, saa maa vise et fra Google.

Herefter hoppede vi igen paa bussen, og droenede mod Waitomo, en by ude midt i ingenting. Saa paa vejen maatte vi lige soerge for at faa koebt ind af hvad vi nu skulle bruge, eftersom der ikke var mulighed for at komme noget som helst i miles omkreds i Waitomo. Stainz havde dog den glaedelige nyhed at han havde tradition for at stable noget grill paa benene naar han var der, saa hvis vi koebte noget laekkert koed skulle han nok vaere toastmaster. Saa i byen vi stoppede i undervejs gik vi sammen med Mark og Signe, det danske par vi var faldet i snak med, forbi en lokal slagter som selv stod for slagtningen af det han solgte. Her koebte vi sammen med Mark og Signe nogle marinerede boeffer til ingen penge - mums. Koebte desuden kartofler, majs og andet godt da vi besluttede os for at den skulle staa paa noget der var mere spaendende end pasta eller nudler :)

Da vi ankom til Kiwipaka YHA, vores hostel, hvor vi ioevrigt fik et topersoners vaerelse fordi de ikke havde plads i de andre, stod den bare paa afslapning i form af en tur i poolen og en oel paa balkonen i det gode vejr... Aaaahhhhh...

Om aftenen fik vi sammen med Mark og Signe lavet noget hamrende laekkert mad som blev spist med stor fornoejelse. Resten af aftenen gik paa hyggesnak med de oevrige fra gruppen (de andre fra bussen) og desuden en tur ned og faa taev i pool af en britte for mit vedkommende :)

Jeg har tilmeldt mig Black Water Rafting i morgen!

Godnat.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home