Sunday, March 12, 2006

Afsted med Kiwiexperience!

Tirsdag morgen skulle vi saa endelig vaek fra Auckland med Kiwiexperience, det tidligere omtalte busselskab. Da vi blev samlet op startede vi med at koere rundt til de forskellige hostels i Auckland og samle folk op. Og saa gik det ellers derudaf af nogle ENORMT zigzaggede og snaevre bjergveje for fuld gadaf. Det skal man lige vaenne sig til, dvs. primaert at sidde i en stilling saa man ikke bliver helt bims :O)

Vores buschauffoer praesenterede sig selv med navnet Stainz. Skidesjov gut. Ham skal vi have som chauffoer den naeste uges tid indtil vi naar til Taupo hvor vi skal paa en anden rute paa en tur ud og se NZ's oestkyst. Men nu her paa den foerste dag i bussen gaar det ud paa at komme fra Auckland til Mercury Bay i Whitianga og se lidt af hvert paa vejen. Det er en af de rigtigt fede ting ved KiwiExperience - at man foruden at komme fra A til B har en masse guidede ture undervejs saa man ser en masse ting som man normalt ville have koert forbi fordi man ikke kendte til dem.

Foerste sted vi stoppede var (saa vidt jeg husker, det er jo et par dage siden nu) Hot Water Beach - en laekker strand hvor man foruden at bade paa normal vis kan grave et hul oppe i sandet, hvor man saa efter at have gravet lidt stoeder paa noget temmeligt varmt vand (!) - dem der havde gravet gode huller havde vand der var saa varmt at man egentlig ikke kunne nyde det paa nogen maade :)

Her burde vaere et billede... Men de ligger ogsaa paa den cd som er vaek :(

Hot Water Beach var dog temmeligt proppet med fede, grimme og dumme turister, saa vi koerte lidt videre hen til en parkeringsplads hvorfra vi skulle gaa en halv times tid igennem noget junglelignende skov til Cathedral Cove - et temmeligt laekkert stykke strand blandt klipper og andet godt. Her brugte vi et par timer paa at nyde solen, plaske rundt i boelgerne og kigge efter farverige fisk der svoemmede rundt i vandet. Desuden var der underholdning i form af vores hyperaktive humoerbombe af en chauffoer der demonstrede at man kunne spise tang :O)

Efter svoemmeturen gik vi med tilbage til bussen - i klipklappere, doh, av mine foedder - igennem det bakkede taerraen. Saa fortsatte vi ellers mod Whitianga (udtales Fit-e-ang-a) hvor vi checkede paa Turtle Cove, det hyggeligste hostel vi har vaeret paa. Det lignede som saadan heller ikke umiddelbart et hostel, da det var et hus som saa bare var indrettet med lidt flere vaerelser. Koekkenet var for en gangs skyld et normalt laekkert huskoekken, der var en laekker baghave og tilmed en hund! Det sidste var egentlig det bedste - det er sgu ret hyggeligt naat man er vant til at have en koeter derhjemme...

Paa trods af et tilbud om en billig omgangs fish 'n' chips besluttede vi os for at gaa i supermarkedet og lave mad selv (haaber at mine foraeldre laeser dette :O)). Under madlavningen og aftensmaden faldt vi i snak med Mark og Signe, et dansk par som normalt bor paa Noerrebronx.

Resten af aftenen gik med at snakke med de andre folk fra gruppen, spille lidt pool og se en film (White Chicks, et billigt grin)... Laekkert.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home