Wednesday, June 21, 2006

Movie World med negeren og hans wollafætre!


I dag var en dag jeg i den grad havde set frem til. Ikke bare fordi at vi skulle i Warner Brothers Movie World, men også fordi at Martin, min ven hjemmefra Danmark, og hans to fætre som han rejser med skulle med os! De rejser nemlig fra nord til syd på østkysten hvor vi gør det omvendte - og ret genialt timet blev det så Surfers Paradise vi stødte sammen i - hvilket jo var perfekt da de også meget gerne ville opleve Movie World.

De ville ankomme med deres Greyhound bus kl. 10:30 på stationen i Surfers Paradise. De endte dog med at ankomme noget tidligere, inden vi overhovedet havde forladt campingpladsen. Vi stod stadig og baksede med at få vores seng klappet sammen og smidt om i bagerummet (havde vi ikke før gjort). På vej ind viste det sig at der var to veje med samme navn, den ene var den de var stået af på, og den anden var den vi kørte hen til :-) Så efter lidt tossen rundt i myldertrafikken fandt vi busterminalen og fik holdt ind til siden, og vi fik skam også øje på Martin, Søren og Michael på et gadehjørne. Selvom vi længe har haft planlagt at vi skulle mødes dernede, så er det sgu alligevel en lidt spøjs fornemmelse når man mødes med sine venner fra samme kommune derhjemmefra på den anden side af jorden! Men det er jo kun fedt.


Efter at have proppet alt deres grej i bilen, og konstateret de blev nødt til at have Martins ryksæk på skødet omme på bagsædet, kørte vi derudaf i Cruiseren! Og efter en god halv times kørsel igennem det temmeligt trafikerede Surfers Paradise og videre udaf den 4-sporede motorvej var vi ved indgangen til Movie World. Parkeringsplads til bilen var noget nemmere at finde end de to dage vi var i Sea World, eftersom det begge gange var i weekenden. Ret godt (heldigt) timet at det endte med at være en tirsdag vi mødtes og tog i Movie World. Anyway, negeren og hans fætre fik købt billet, og Henriette og jeg flashede vores 14-dage pas og blev lukket ind. Det første som fanger ens opmærksomhed når man træder indenfor i parken er rutchebanen Superman Escape - som man iøvrigt også kan se ude fra motorvejen når man kommer kørende, et godt stykke væk derfra. Vi blev hurtigt enige om at det skulle være det første vi skulle prøve, men først skulle Martin, Søren og Michael lige finde noget morgenmad. I færd med dette mødte vi et par superhelte! Og selvfølgelig skulle vi have taget billede sammen med Wonderwoman. Høhø. Henriette var fotograf eftersom hun godt kunne undvære at være med på billedet :o)


Herefter skyndte vi os hen mod Superman Escape, dog med et stop ved Harry Potter merchandise butikken som Søren var ved at lægge en dej af bar begrejstring da han fik øje på :-D Efter at have kigget på plastikkoste tømte vi lommer fuldstændig og låste tingene indholdet ind i et skab, for derefter at stille os i kø! Vi stod ikke i kø voldsomt længe (hurra for hverdage), men nåede alligevel at se deres briefing video hvor de advarer og informerer om at gravide og lignende ikke bør køre med da man bliver udsat for 4,2G under accelerationen og 1 negativ G under opbremsning :O) Yiiha. Glædede mig til at opleve 0-100 på 2 sekunder. Efterhånden kom vi forest i køen, og dørene åbnede så vi kunne sætte os ind og spænde os fast, efterfulgt af et check af vores seler osv. hvorefter det gik derudaf. Man kører med "metroen" mod Metropolis St. som tilsyneladende er brast sammen, og det hele er ret godt lavet med røg, vand, lys og lyd-effekter. Herefter går toget i stå, hvorefter Superman kommer og siger "Don't worry folks, I'll get you out of here - fast!" - og i det der bliver sagt "fast" bliver man bogstaveligt talt SKUDT fremad med en ufattelig acceleration - en MEGA fed fornemmelse :o) Og resten af turen er heller ikke kedelig, skinnerne starter med at føre en lodret op, for derefter at køre lodret nedad - og så står de næste 30 sekunder, eller hvor længe det nu varer, ellers bare på skarpe sving og hvad dertil hører med høj fart. Da den pludselig brat stoppede var vi allesammen fuldkommen oppe at køre :O) "Ååårhrhh hvaad, det var herre grineren!!! Lad os prøve igen!" - så det gjorde vi, og havde det lige så stor griner anden gang.


Efter at have fået hænderne ned over hovedet igen efter Superman-turene gik vi hen til Wayne Tower (Batman) som lå i nærheden. Det bød på lidt af hvert, afsluttet med en tur i en simulator, sådan en af de vogne som bevæger sig frem og tilbage, ala Star Wars i Disneyland. Denne var mægtigt godt lavet - så godt lavet at jeg blev følte mig temmelig bims da jeg kom ud igen. Da vi kom ud igen og gik lidt rundt fik den sjove stemning sat prikken over i'et da en gut pludselig sagde "Uuh behave!". Efter mødet med Austin Powers gik vi hen til noget der lige var den rette kop the for de fire drengerøve der nu var i gruppen - omend Henriette skam heller ikke kedede sig :) Vi var nemlig i Matrix Exhibit! En stor bygning med udstillinger af en masse kulisser og artifacts fra settet da de optog filmene. Fx den telefonboks som Trinity er lige ved at blive kørt ned i i starten af 1'eren - hvilket Søren gjorde et ihærdigt forsøg på at imitere :-D Man kommer også ind i rummet hvor Neo møder The Architect - hvilket jo gav anledning til et par sjove billeder :O) Guf for halvnørdede typer som undertegnede!


Herefter kom turen til at prøve Wild Wild West vandrutchebanen! Denne var fuld af overraskelser - for det første fordi smed en baglæns nedad en bakke til at starte med, og for det andet fordi man blev MEGA våd. Ja, selvfølgelig bliver man lidt våd i en vandrutchebane - men denne her gjorde en lettere gennemblødt hvis man sad det rigtige (eller forkerte) sted i båden. Ved udgangen kom alle folk vadende med delvist våd trøje og hår der sad som om de havde været ude og svømme. Alle disse overraskelser gjorde dog ikke noget, det gjorde tværtimod det hele meget mere grineren :-D


Vores maver var efterhånden begyndt at rumle, så vi smuttede hen til deres burgerbiks og bestilte en menu hver. Martin flirtede med den mandlige ekspedient (eller sådan noget :O)), og fik derfor en Batman maske! Det junkfood vi havde købt var i den grad JUNKfood - det smagte forfærdeligt. Men til gengæld havde vi gode pladser til at se paraden som kom forbi hvor vi sad. Og os fire drenge fløj opad stolene da Batman kom forbi i den nye Batmobil! MEGA SEJT, MAND! :O)


Vi fik timet det så vi fik set hele paraden og samtidig nåede at komme ind til næste forestilling i Shrek 4D bio. Her blev man ligesom i Sea Worlds 4D (3D) bio iført Da Sexy Goggles. Shrek 4D forestilling er det bedste 4D show jeg nogensinde har set, og vi var allesammen ret imponerede da vi kom ud. Det var ufatteligt gennemført - ikke nok med at der var de "sædvanlige" rystende/vibrerende sæder og vanddyser som tilføjede vandeffekter til forestillingen - der var også stoboskoplys i salen når der var lyn og lignende, og indgangshallen var også meget gennemført og underholdende lavet. Brilliant. Herefter anbefalede Austin Powers os at prøve Scooby-Doo rutchebanen, så det gjorde vi! Denne var også en superfed og anderledes rutchebaneoplevelse - udover at være "spøgelsestog" blev man også kørt opad i elevator, smidt nedad en bakke baglæns og en masse andet spas :O) Vi så også et Police Academy stuntshow, hvor der blev brændt dæk af, lavet udskridninger og sprængt ting i luften for alle pengene. Og der blev råbt "ååårrrhrhh hvaaaaad" et par gange, fx da en gut parkerede en Hot Rod i en PERFEKT vinkel efter at have lavet en 720 graders vending :O)



Tiden var fløjet afsted, og klokken nærmede sig et tidspunkt hvor vi skulle overveje hvad vi ville nå at prøve inden parken lukkede. Det første vi i hvert fald skulle nå var Lethal Weapon rutchebanen, hvor man hang i gondoler fremfor at sidde i vogne der kører ovenpå skinnerne. Her blev man smidt igennem, så vidt jeg nåede at tælle, et loop med kombineret skrue, to loops og en dobbelt skrue. Den var RET voldsom, ikke bare pga. alle de loops osv., men også pga. nogle ret ringe nakkerstøtter hvor ens hoved baskede fra side til side, hvilket ikke var skide behageligt - og desværre ødelagde turen en del. Vi tog dog en ekstratur alligevel :o) Men selvom den havde haft ordentlige nakkestøtter, og på trods af at den havde en hulens bunke skruer og loops, så vil Superman Escape altid være den bedste - DAMN. Så efter en tur i en halvtam Road Runner rutchebane i Looney Tunes Land skyndte vi os hen til Superman Escape og tog en tur eller to til, og forlod Movie World med et kæmpe smil på læben!


Efter at have fundet bilen igen vendte vi næsen mod Surfers Paradise. Efter en god halv times kørsel, en ulovlig parkering og tyve minutters ventetid ved busterminalen tog vi en alt for tidelig afsked med Martin, Søren og Michael. Det havde været en ufattelig sjov dag, både pga. Movie World og fordi det er ret specielt at mødes med venner derhjemmefra - og vi var alle ret ærgelige over at vi ikke havde mere tid sammen.


Men hvilken fed dag...! :O)

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home